Jornada Professional de Biomassa de Catalunya

JornadaBiomassa2016_BannerWeb-01

La Jornada Professional de Biomassa de Catalunya es celebrarà enguany a l’Edifici El Sucre de Vic el dia 18 de febrer de 2016 i va dirigida a tècnics i regidors d’Ajuntaments i professionals del sector privat, juntament amb una exposició amb exemples d’instal·lacions públiques que funcionen amb Biomassa.

En els últims anys, l’ús de la biomassa s’està implantant al nostre país com a recurs energètic viable i renovable. Però en quins casos aquest ús és òptim i viable? Què cal tenir en compte a l’hora de tirar endavant una instal·lació? Quins són els punts forts i els punts febles? En aquesta jornada professional intentarem donar resposta a aquests interrogants.

La jornada es dividirà en dos grans blocs: al matí s’abordaran experiències en l’àmbit d’instal·lacions municipals i a la tarda es tractaran les que fan referència a instal·lacions industrials.

Durant el matí, a l’Auditori Marià Vila d’Abadal de l’edifici El Sucre, experts del sector aportaran dades sobre la situació actual de la biomassa. Es treballaran aspectes claus a partir de l’experiència acumulada en els darrers anys per part de les Diputacions de Barcelona i Girona, així com l’Agència Local de l’Energia d’Osona, i hi haurà una vessant molt pràctica amb exemples d’instal·lacions en funcionament.

La jornada de la tarda, organitzada pel Clúster de la Biomassa de Catalunya, serà a la sala Coll i Bardolet i es centrarà en casos d’èxit en la indústria catalana a partir d’aquesta font d’energia. Es comptarà amb la presència d’empreses amb gran experiència en el sector per tractar sobre els avantatges en l’ús de la biomassa per a aplicacions tèrmiques en diferents tipologies d’indústria i el seu potencial com a recurs autòcton, renovable i econòmicament competitiu.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència i els nostres serveis, analitzant la navegació en el nostre Lloc Web. Si continua navegant, vostè està acceptant el seu ús. Podeu obtenir més informació a la nostra Política de cookies.