1rs Premis Biomassa de Catalunya 2017

Els 1rs Premis Biomassa Catalunya, creats pel Clúster de Biomassa, es van atorgar ahir dijous, en el marc de la Fira de Biomassa de Catalunya. El seu objectiu és el reconeixement d’empreses, entitats públiques i privades, i ens locals que hagin dut a terme projectes o actuacions remarcables en l’ús i/o foment sostenible de l’energia de la biomassa a Catalunya. Els guanyadors d’aquesta primera edició són:

 

PREMI MILLOR PROJECTE EN EL SECTOR PÚBLIC

BeEnerGi

Assessorament dels municipis de les comarques gironines per dur a terme inversions en energia sostenible (xarxes de calor i calderes de biomassa).

 

PREMI EMPRENEDORIA I OCUPACIÓ

Imartec Energia S.L.

Solucions d’estalvi energètic, enginyeria, manteniment, finançament i subministrament de bio-combustibles. Innovació tecnològica sostenible.

 

PREMI MILLOR PROJECTE FINAL DE GRAU O MASTER

David Aguilà i Moleon, graduat per la Universitat de Lleida

Estudi de viabilitat per a la instal·lació d’un district heating al municipi de Fígols i Alinyà (Alt Urgell). Anàlisi econòmic-ambiental.

 

PREMI MILLOR ACTUACIÓ EN COMUNICACIÓ i DIFUSIÓ

Grup Leader Ripollès

Impulsió de la sostenibilitat en el model de desenvolupament dels territoris rurals catalans, basant-se en l’estalvi i eficiència energètica i en la promoció d’energies renovables.

 

PREMI MILLOR PROJECTE DE RECERCA

Universitat Autònoma de Barcelona

Projecte de recerca de transferència tecnològica per a donar valor afegit als productes forestals i subproductes del suro.

 

MENCIÓ ESPECIAL

Marc Palom Agustí, Universitat Politècnica de Catalunya (UPC)

Disseny i rehabilitació de les instal·lacions d’ACS i calefacció d’una residència geriàtrica mitjançant una instal·lació d’energia solar tèrmica i biomassa.

 

Han quedat desertes les categories de Millor Actuació en l’Àmbit de la Gestió Agro-Forestal Sostenible i Millor Projecte en el sector Privat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència i els nostres serveis, analitzant la navegació en el nostre Lloc Web. Si continua navegant, vostè està acceptant el seu ús. Podeu obtenir més informació a la nostra Política de cookies.