LA 6a EDICIÓ DE LA FIRA DE BIOMASSA DE CATALUNYA TINDRÀ LLOC A VIC ELS DIES 18, 19 I 20 D’OCTUBRE DE 2018

La Fira de Biomassa de Catalunya canvia de dates.

Enlloc de fer-se al mes de febrer de 2019, tal i com estava previst, s’avança uns mesos, donant resposta a una petició del sector de fer-la durant la tardor. D’aquesta manera, la sisena edició de la Fira tindrà lloc els dies 18, 19 i 20 d’octubre de 2018. No es farà a l’octubre del 2019 per evitar coincidir amb altres fires del sector, que també són biennals.

Els anys senars, en els que no hi haurà Fira de Biomassa, a les mateixes dates es portarà a terme una Fira de l’Autoconsum Elèctric, que  posarà l’accent en l’energia fotovoltaica i les xarxes intel·ligents. De fet, la primera edició d’aquesta nova fira es farà els dies 19, 20 i 21 del pròxim més d’octubre.

 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència i els nostres serveis, analitzant la navegació en el nostre Lloc Web. Si continua navegant, vostè està acceptant el seu ús. Podeu obtenir més informació a la nostra Política de cookies.